Ciuvică: Daniel Constantin, șantajat cu dosarul soacrei

Mugur Ciuvica a scris pe Grupul de Investigații Politice că Daniel Constantin a fost șantajat cu un dosar făcut soacrei lui.

Mugur Ciuvică a publicat pe GIP  un articol cu privire la modul în care DNA ar fi încercat să îl determine pe Daniel Constantin să confirme implicarea Ministerului Agriculturii în dosarul în care era cercetat Dan Voiculescu. Jurnalistul susține că pentru a se ajunge la acel rezultat, a fost făcut un dosar pe numele soacrei fostului ministru al Agriculturii.

"În 2014 când se judeca la Curtea de Apel și se pregătea condamnarea lui Voiculescu și al întregului lot ca să închidă și Antena 3 și toate operțiunile astea. A fost nevoie, la un moment dat, o reconfirmare a implicării Ministerului Agriculturii în proces, complet aiurea, fără niciun fel de motiv, nu avea nicio logică. Dar Eva a vrut să construiască acest dosar în jurul administrației domeniiilor statului care ținea de Ministerul Agriculturii. Și Curtea de Apel a făcut atunci o solicitare la Ministerul Agricultuii care era atunci condus de Daniel Constatin să confirme sau nu constituirea ca parte civilă. Exact în momentul în care se făceau acele solicitări, apare o știre publică. DNA central anunță că o doamnă din Argeș, împreună cu un coleg, au luat șpagă 500 de lei de la o firmă pentru nu știu ce chestie. Și DNA central dă comunicat și spune asta. Ce se întâmplă? Doamna aia era soacra lui Daniel Constantin. Au zis, bă, ăsta e băiat de-al nostru (n.r. Daniel Constantin), dar poate nu e convins, poate mai derapează puțin, hai să fim siguri că omul ăsta ne face jocul. Și i-au făcut dosar lui socră-sa. Normal că după ce a început dosarul cu soacra, el s-a conformat să facă alea cum își dorea DNA-ul ca să iasă condamnarea, după care, oamenii au mai ținut dosarul socarei cât l-au mai ținut și l-au închis anul trecut, l-au clasat. O făcătură de cel mai jos nivel la vârful anticorupției românești în cel mai mediatizat dosar de după revoluție", a declarat Mugur Ciuvică la Antena 3.

Citește și: Primăria Capitalei, reacție la acuzațiile referitoare la creșterea impozitelor și taxelor locale 

Vâlcu: Iohannis suflă în penele unei găini moarte. Manevră electorală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel