Ciuvică, către șeful Poliției: De ce simțiți nevoia să-l băgați pe medic la pușcărie?

Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, a fost întrebat de Mugur Ciuvică, în direct, la Antena 3, "de ce simte nevoia să-l bage la închisoare pe Ciprian Cristescu, medicul implicat în scandalul cu polițiștii".

"Eu l-am auzit pe doctorul Cristescu cerându-și scuze și față de polițiști, și față de public. (...) Dacă și-a cerut scuze, dacă lucrurile nu au fost atât de grave, dacă polițiștii din stradă au considerat că sunt suficiente cele două amenzi pe care i le-au dat individului, de ce simțiți dumneavoastră nevoia să-l băgați și la pușcărie? Nu vi se pare un pic exgerat din partea dumneavoastră?", a zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

"Nu mă pot eu pronunța. Organul competent care se poate pronunța este procurorul și el poate stabili dacă există sau nu o vinovăție și apreciază cu privire la atitudinea persoanei în cauză pe tot parcursul cercetărilor și va dispune măsurile legale", a răspuns Bogdan Despescu.

[citeste si]

Amintim că Ciprian Cristescu, medicul implicat în scandalul cu polițiștii, a spus că le cere scuze celor doi agenți.

"Le cer scuze celor doi polițiști pe care i-am jignit. Regret că am provocat incidentul. Îmi pare foarte rău. Nu pot să vorbesc foarte mult pentru că sunt încă șocat. Dar repet un lucru: le cer scuze celor doi agenți pentru că i-am jignit. Nu vreau să mă mai gândesc. Poimâine mă duc la muncă. Nu știu cum s-a ajuns aici. (...) Nu știu de ce trebuia să fiu încătușat. Îmi cer scuze public", a zis doctorul la Antena 3.

Chestorul de poliție Nicu Dragoș, adjunct al directorului general al Poliției Capitalei, a spus că medicul care a fost amendat de polițiștii rutieri în noaptea de duminică spre luni în București a fost recalcitrant și a refuzat să se legitimeze în fața oamenilor legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel