EXCLUSIV  Ciuvică: Acesta e motivul real pentru care Becali poate scăpa de pușcărie pentru că a votat la Referendumul pentru Familie

Mugur Ciuvică a dat exemplul dosarului lui Gigi Becali, în care acesta este acuzat că a votat într-o perioadă în care avea interdicție de la a-și exprima votul, pentru a demonstra cât de nefuncțional este sistemul judiciar din România.

Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au vorbit despre dosarul în care Gigi Becali este acuzat de fraudă la vot, acesta mergând să-și exprime alegerea la Referendumul pentru Familie într-o perioadă în care avea interdicție de a vota:

„A fost știre, acum 2 zile, pusă așa: Becali scapă de pușcărie! Bă’ nene, deci George Becali, în 2018, când a fost Referendumul pentru Familie. El tocmai ieșise din pușcărie și avea interdicție să voteze. Lucrurile ăstea erau publice.

Becali a ieșit la televizor și a spus: Eu votez oricum, pot să mă bage și la pușcărie! Și s-a dus să voteze. L-a văzut lumea la televizor când a mers să voteze.

Procurorul a deschis dosar penal, pentru că Becali a votat fără drept, a încălcat legea. Acum, după patru ani și jumătate, i-a trimis dosarul în judecată. Se fac cinci ani și atunci se termină, că e prescripția. Bă’ nene, un procuror a văzut o infracțiune la televizor, a văzut și autorul infracțiuni asumându-și infracțiunea și a deschis dosar penal. De ce dra*u a stat patru ani și jumătate cu dosarul lui Becali? Nu avea de făcut decât să verifice că ce a văzut e real, să se ducă la secția de votare să vadă că a semnat ăla acolo și a votat și să-l trimită în judecată. Într-o lună termina dosarul ăla orice procuror, chiar și cel mai prost procuror din țară, că era vorba de vot fără drept“, a spus Mugur Ciuvică.

„Sau de ce l-a mai deschis? Putea să-l lase“, a completat Bogdan Chirieac.

„Vă susțin, că tot ziceți dumneavoastră cu justiția nefuncțională. Cum să deschizi un dosar penal, un fleac, și să-l ții patru ani jumate când tu puteai să-l termini într-o lună? Ăștia spun că Becali scapă de pușcărie din cauza Curții Constituționale. Nu, scapă de pușcărie pentru că a ținut un procuror dosarul patru ani și jumătate aiurea“, a spus, la emisiunea „Miercurea Neagră“ Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel