Ciutacu: SURPRIZA lui Ghiță după amenințările lui Coldea

Victor Ciutacu a anunțat că Sebastian Ghiță va avea o intervenție, joi seară, la România TV.

"Când să intru liniștit în vacanța de paște, să vezi surpriză! După ce a fost amenințat în direct de Florian Coldea că va avea soarta lui Iuda, Sebastian Ghiță intră în direct la Romania TV. La ora 20, cu mine, că doar n-o vorbi cu ostașii statului paralel. Hai, v-am pupat!", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Florian Coldea, fostul adjunct al directorului SRI, a amintit joi, după audierea în Comisia SRI, de povestea unui 'celebru personaj biblic' care a trădat pentru '30 de arginţi', afirmând că el constată cu îngrijorare faptul că 'unii în mod vizibil practică astăzi acelaşi lucru cu interesele statului român'.

Personaj biblic

'Aş vrea să reamintesc de un celebru personaj biblic, care în urmă cu circa 2.000 de ani a trădat pentru 30 de arginţi. Ce dacă ulterior l-au apucat remuşcările? Lucrul nu s-a putut repara şi răul făcut n-a putut fi rezolvat. Evident, ca orice trădător, destinul i-a sfârşit tragic. Din această perspectivă, constat cu îngrijorare faptul că unii în mod vizibil practică astăzi acelaşi lucru cu interesele statului român. O fac la vedere, extrem de vocal şi fără pic de ruşine. Ba, mai mult, chiar par să-şi facă un titlu de glorie din asta, afectând instituţii fundamentale şi capacităţi democratice de apărare şi protecţie ale statului român. Poate ar fi bine cu toţii să reflectăm la acest episod biblic şi la astfel de personaje. O să revenim cu alte explicaţii pe măsură ce vom lămuri şi alte aspecte cu membrii comisiei', a declarat Coldea, după audierea din Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.

SRI 'şi-a făcut treaba'

El a susţinut că, în timpul mandatului său, SRI 'şi-a făcut treaba', iar ofiţerii Serviciului şi-au îndeplinit cu devotament şi curaj misiunile încredinţate, cu deplin respect pentru domnia legii.

'Constat astăzi că subiecte care iniţial au fost lansate în spaţiul public pe fakenews s-au transformat în fake stories, iar acestea, intens promovate, cumva încearcă să ia locul realităţii. Toate acestea, oricât de determinaţi ar fi unii sau alţii, vă asigur că nu pot prejudicia un adevăr care există: SRI şi-a făcut treaba iar ofiţerii SRI şi-au îndeplinit cu devotament şi curaj misiunile încredinţate, cu deplin respect pentru domnia legii. Aş vrea să reasigur cetăţenii României - şi am expus argumentat acest lucru membrilor comisiei - că, pe perioada mandatului meu, în echipa cu care am colaborat, având ca beneficiari patru preşedinţi, nouă premieri - includ aici şi mandatele interimare - şi având peste 250 de miniştri şi sute de alţi demnitari ca beneficiari, interesele de securitate ale României au fost corect apărare de către serviciu, în cooperare cu alte instituţii, subliniez termenul cooperare cu alte instituţii interne şi internaţionale, iar cetăţenii au fost bine protejaţi', a afirmat Coldea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel