EXCLUSIV  Ciutacu, scos la licitație. Chilian: Absolut senzațional ce se întâmplă

Florin Chilian
Florin Chilian

Florin Chilian, Victor Ciutacu, Simona Halep, Gică Popescu, Gigi Becali, Gheorghe Hagi, Rafael Nadal fac front comun pentru a-l ajuta pe Sebastian, bolnav de cancer. Visul puștiului de 12 ani este să se opereze, să se vindece și să devină un fotbalist cunoscut. 

Puțin cu puțin se face mult. E esențial să nu ne gândim doar la noi, la viețile noastre, ci și la cei de lângă noi, mai ales la copiii ce duc lupte mult prea mari pentru vârsta lor.

Boala nu te întreabă dacă vrei să o primeşti în casa ta. Ea intră pur şi simplu ca un musafir nepofit. În faţa ei, suntem egali. Sebastian are parte de un început dur în viaţă. A primit un diagnostic care multora le dă fiori doar când aud de el: cancer. În timp ce alţi copii se bucură acum de vacanţă, Sebastian își dorește să se opereze. Nu cere mai mult decât dreptul la viață. Pentru a trăi, are nevoie de bani și, implicit, de ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Pentru Sebastian, Victor Ciutacu și-a donat ziua de naștere. S-au strâns 30.000 de euro. Dar lupta continuă. S-a implicat și Becali, care a donat o sumă importantă de bani. Nici Gică Popescu nu s-a lăsat mai prejos. Următorul pas este un eveniment ce va avea loc vineri seară. Acum, alături de Victor Ciutacu, se va afla artistul Florin Chilian. "Vineri, 22 iunie, începând cu ora 20.00, ne întâlnim în Parcul Tineretului, la Cafeneaua Actorilor pentru un concert caritabil. Toate fondurile obținute vor merge la Sebastian, un copil care are deja prea multe operații. Alaturi de Victor Ciutacu, încerc să-l ajut pe Sebastian. Eu am să cânt, iar pe Victor, dacă nu reușim altceva, îl scot la licitație pentru orice motiv. Recitator mi ți-l fac pe încăpățânatul ăsta cu inimă mare de Ciutac. Intrarea va fi 50 lei. Daca veți dori, firește că veți putea dona mai mult. O oră și jumătate, două ore din timpul dvs și 50 de lei pentru o viață. Vă așteptăm cu multe surprize. Fiți alături de noi", a transmis Chilian.

(w670)

"Absolut senzațional ce se întâmplă"

Contactat de redactorii DC News, artistul a spus: "Eu am să cânt. Pe Ciutacu am zis că-l scot la licitație. Și el a fost de acord. Bine, am încredere în tine, megastare. Toată lumea a zis hai să ajutăm și uite că toată lumea a ajutat. Va fi prezentă vineri seară și familia lui Sebastian", a spus Florin Chilian, care își dorește ca evenimentul să se desfășoare cât mai bine.

Va fi licitat un autograf al lui Nadal. "Printr-o prietenă foarte bună, Monica Munteanu, ea s-a ocupat. Și am rugat-o să mă ajute și cu un autograf al Simona Halep, care a fost foarte drăguță. Gheară s-a dus la Constanța să ia un tricou de la Hagi pentru eveniment. E absolut senzațional ce se întâmplă. Sper să strângem suficienți bănuți pentru acest copilaș care a dus deja extrem de multe războaie", a zis artistul, care a mai spus că "de plouat, nu plouă. Garantez eu".

Pentru rezervări  

www.cafeneauaactorilor.ro

0724 147 432

organizatori: Florin Chilian - Victor Ciutacu
Prezinta Flaviu Crișan

Pentru donații

RO40BTRLEURCRT0435839601 - cont euro (Duţă Gheorghe Cosmin)
RO90BTRLRONCRT0435839601 - cont lei (Duţă Gheorghe Cosmin)
SWIFT BTRLRO22 - pentru cei din străinătate
http://paypal.me/CosminDuta

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel