Ciutacu, scenariu crunt: Vorba lu' Badea...

Victor Ciutacu a reacționat vehement după ce Klaus Iohannis a spus că a aflat de la televizor că sunt inundanții în România și după ce unii miniștri tehnocrați în loc să guverneze... stau pe Facebook și transmit live.

"Eu mai am un pic și-mi vărs mațele in direct, îmi crapă capu' și nu-mi iau o zi liberă să zac, iar bugetarii ăștia de lux, care au ajuns demnitari fără să lucreze o zi în privat, o ard în live-uri pe fb, află de la tv ce se-ntâmplă în țara pe care trebuie (prin fișa postului) să o conducă și cer rapoarte scrise detaliate să afle cum a murit ursul. Vă spun eu, lipit de perete, ca la plutonul de execuție, dar cu spatele către pușcoci, tolomacilor! Vorba lu' Badea, noi nu ne permitem să fim bolnavi și figuranții ăștia se așează la masa întinsă, unde dau de-a dura cu mormanele de bani pe care ni le oprește nouă statul.

Dacă ne atacă dracului Putin și-l prinde pe neamț în week-end cu telefonul pe silent, o să aflăm de la tv numele noului guvernator și componența guvernului din exil al tehnocratului lu' pește prăjit...", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel