Ciutacu, răspuns pentru Udrea după gestul ei din Parlament

Victor Ciutacu "i-a răspuns" Elenei Udrea după gestul inedit pe care ea l-a făcut, luni, în Parlament.

În fața plenului Camerei Deputaților, Elena Udrea s-a oprit tacticos și a apăsat, ostentativ, cu degetul arătător pe nara dreaptă a nasului. Marți, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, a postat pe Facebook o fotografie în care face un gest similar - cu o singură diferență: Victor Ciutacu este răcit.

"Pe toți ne omoară gripa asta emoticon smile. 
@freenuti ‪#‎healtheworld‬ ‪#‎fight‬ ‪#‎statuldedrept‬ ‪#‎justitiaindependenta‬ ‪#‎miticalabrutarie‬", a scris Victor Ciutacu în dreptul fotografiei.

Cum vede Victor Ciutacu gestul Elenei Udrea

Întrebat de DC News cum comentează gestul făcut de Elena Udrea, jurnalistul România TV a zis: "Inedit și oarecum strident, dar eu nu-s cinefil. Așa că nu știu cum comunică mafioții. Da' mi se pare o glumă proastă să vorbești despre mafie în țara unde se toarnă toți între ei".

Elena Udrea, gest pentru cineva drag

Deputatul spune că și-a atins ostentativ nasul cu degetul pentru a transmite mesajul "totul este în regulă" unei persoane "dragi".

VEZI ȘI: Elena Udrea, discurs Parlament. Ciutacu, mesaj tranșant

"Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică. În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că 'totul e în regulă' ", a scris Udrea pe Facebook.
Deputatul confirmă astfel interpretările care spun că gestul Elenei Udrea nu a fost unul de ostilitate, la adresa unui rival, ci un mesaj dedicat unui apropiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel