Ciutacu: Prostia e molipsitoare… Arafat, direct Ayatollah

Ciutacu
Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, miercuri, pe blogul personal, despre cum "filosofii deszăpezirii" se uită la televizor și scriu pe Facebook "prostii", adică atacuri antiguvernamentale, despre închiderea școlilor. 

"Filosofii deszăpezirii se uită la televizor (unde niște reporteri muncesc de rup și tremură de-i găsesc dracii, dar până la urmă asta-i munca lor), stau pe facebook, scriu prostii, perorează pe unde apucă. Ultimul hit de atac politic antiguvernamental (și cel mai lipsit de substanță, după părerea mea) e închiderea școlilor", a scris Ciutacu.

București: trotuare pline de zăpadă, transportul în comun, la cote de avarie

El a adăugat: "Cică de ce, că nu era cazul, că și pe vremea lu’ nea Nicu ningea abundent și nu se mai închideau. Dincolo de faptul că eu însumi am prins (cred că-n 1981) două zile de școli închise în toată țara, pe vremea împușcatului invocat de capitaliștii subțiri de astăzi, spre exemplu, erau maxim 20% din mașinile de acum, iar comanda deszăpezirii era unică și militarizată. Altfel descongestionai căile de acces. Între timp, în țara asta, infrastructura s-a deteriorat în loc să se dezvolte, s-a tăiat lemn cât să împădurești vreo câteva țări deșertice, s-a construit în draci și s-au investit mormane de bani în mașini. Care nu pot levita. Înzăpezite, cele dispensabile de la folosința zilnică ocupă trotuarele și măcar o bandă de mers. Cel puțin în București, trotuarele-s pline de zăpadă, deci impracticabile, iar transportul în comun funcționează la cote de avarie".

 Copiii, în tărâmul urșilor polari, o scuză pentru autorități

Jurnalistul a adăugat: "Cei mai mulți copii nu stau în centru și nu au privilegiul de a merge cu jeep-ul la școală. Așa că o iau pe jos ori, după caz, cu metroul/autobuzul/tramvaiul. Ținuți în case, nici nu sunt puși în pericol, nici nu încurcă. Scoși în tărâmul urșilor polari, constituie un impediment suplimentar și o scuză pentru incapacitatea administrativă a autorităților. Da-i al dracului de greu să fii logic într-o mare de isterie ori să ai măcar olecuță de bună credință".

Arafat, direct Ayatollah

În timp ce scria, s-a anunțat deschiderea școlilor în Capitală: "Nici n-am apucat bine să termin textul, că s-a anunțat redeschiderea școlilor și a grădinițelor în București. Prostia e realmente molipsitoare". Cât despre Raed Arafat, Ciutacu a opinat: "Aveam o grijă că atoatesalvatorul Raed Arafat nu-i suficient de recunoscut, de șef și de coordonator. Îl numește guvernul nu știu ce comandant suprem al intervențiilor. Eu zic să-l facă direct Ayatollah, să nu ne mai încurcăm".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel