Ciutacu, paradox în ceea ce privește excluderile din PSD

Mircea Geoană, Dan Şova şi Marian Vanghelie au fost excluşi, joi, din PSD. Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Naţional al partidului, după o şedinţă care a durat mai bine de şase ore.

VEZI ȘI: Ciutacu, replică incendiară după cearta Iliescu-Rus din ședința PSD

Victor Ciutacu a comentat acest subiect semnalând câteva lucruri care nu pot trece neobservate.

"E treaba PSD cum și dacă, după ce a fost miezul politicii românești în ultimul sfert de secol, se va autodistruge. Nu poți strica plăcerea oamenilor. E partidul lor, s-au adunat în formațiunea aia politică în funcție de afinități și interese. Da-i mișto un lucru. Șova, care-l dădea cândva afară pe Geoană pentru Ponta, e dat afară acum de Ponta împreună cu Geoană. Dumnezeu chiar nu bate cu parul...", notează Victor Ciutacu.

"Cu sau fără Iliescu activ politic (da, știu, Ghiță a cerut retragerea lui, tocmai ce l-am ascultat în direct), cu sau fără baronii acuzați de activități penale, nu cred că PSD se va reforma. Și nu doar PSD, ci nici unul dintre partidele politice din piață. Pentru că, odată construite așa și dezvoltate arborescent, nu le poți înnobila tăindu-le din crăci. Vor apărea mlădițe și or să rodească în continuare", a continuat jurnalistul pe blogul personal. Întreaga postare poate fi citită aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel