Ciutacu: O arde politic doctrinar de mama focului pe la televizor

Victor Ciutacu a vorbit despre cum se construiește capitalismul "cu toți bugetarii".

VEZI ȘI: Culisele interviului Victor Ciutacu-Victor Ponta. "Este primul și ultimul"

Realizatorul TV de la România TV a vorbit despre Klaus Iohannis, MRU și Cristi Diaconescu, acesta din urmă fiind singurul candidat despre care se știe  că intră în lupta pentru Cotroceni. 

"România o arde politic doctrinar de mama focului pe la televizor, dar și în politică e tot o țară invers. Spre exemplu, dintre toți autointitulații candidați "de dreapta" la președinție care s-au arătat până acum la numărătoare, numai Cătălin Predoiu are-n CV o experiență capitalistă (anterioară guvernării) în câmpul muncii. În rest, alde Klaus Iohannis, MRU și Cristi Diaconescu (dacă nu s-o retrage strategic și slugarnic în favoarea fostei avocate de revendicări, actuală antreprenoare agricolă, Elena Udrea) habar n-au cum e să nu fii bugetar, dar își declamă patetic și neconvingător apartenența la grupul ălora care produc taxe, deși ei le cheltuie.

Singura lor legătură cu dreapta e situația materială nefiresc de umflată pentru niște pereni salariați la stat. După criteriile politologice, ăl mai de dreapta din tot șirul e tot domnu' Dan, doar că, dincolo de avere și de angajații pe care i-a avut, omu' încă nu s-a lămurit ce curent doctrinar îl încape și, pe deasupra, stă cam rău cu plata dărilor către stat", a scris Victor Ciutacu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel