Ciutacu: Nu v-ați săturat, politrucilor, să fiți râme?

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu scrie un mesaj dur pe Facebook. 

”Șoc și groază: Giuliani recunoaște că și-a facturat semnătura. Spre deosebire de Mc Cain, care, din mormânt, nu ne mai poate spune cum a dat cu bățul, înainte să stingă lumina, din respect și considerație pentru talentu', viața și opera lu' Kovesi. Nu v-ați săturat, politrucilor, să fiți râme?” este mesajul publicat de către jurnalistul Victor Ciutacu. 

Afirmația vine în contextul în care Rudolph Giuliani, avocatul preşedintelui Donald Trump, a declarat că scrisoarea adresată preşedintelui român Klaus Iohannis a avut la bază un raport întocmit de fostul director al FBI, Louis Freeh, care conduce o companie de consultanţă.

Scrisoarea 's-a bazat pe un raport pe care l-am examinat', întocmit de Louis Freeh, care conduce compania de consultanţă globală Freeh Group International Solutions, a explicat Giuliani. 'Ei îmi plătesc onorariu', a mai precizat avocatul lui Trump. Însă el nu a spus câţi bani primeşte de la respectiva companie şi nici dacă aceasta i-a cerut să acţioneze pentru un client anume al ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel