Ciutacu, mesaj despre Gâdea: Doar l-am ajutat să nu moară. Am contat, mulți ani, unul pe celălalt

Anca Murgoci / 10 ian 2019 / 16:49 Salveaza PDF Comentarii
Gâdea - Ciutacu
Gâdea - Ciutacu

Victor Ciutacu a transmis un mesaj special lui Mihai Gâdea, de ziua jurnalistului Antena 3.

”Cu domnul din imaginea alăturată mă cunosc (și am început să colaborez) de vreo 14 anișori. Am stat, ani de zile, mai mult decât umăr la umăr. Într-o perioadă complicată, marcată de amenințări și de acte represive manifeste ale mai-marilor acelei perioade. Am ridicat, împreună, între altele, două televiziuni. Mi-a ținut spatele și a garantat pentru mine când patronatul trustului începuse a pleca urechea la mâncătoriile de rahat ale binevoitorilor. El spune - și o face public - că i-am salvat viața cândva, eu zic că doar l-am ajutat să nu moară. Am contat, mulți ani, unul pe celălalt. Acum suntem, de mai bine de cinci ani, concurenți. Și, îmi place să cred, ne luptăm (cel puțin între noi) onest pentru publicul care aduce banii din care trăim.

Între timp, eu nu m-am întors cu spatele când ei au fost prigoniți, la fel cum nici el nu s-a făcut că plouă când noi am ajuns ținte. Așa a fost să fie și să ne așeze viața. Și nu cred că e rău deloc.

Trăim, amândoi, într-o lume dementă, marcată de suspiciuni, de trădări, de caractere lipsă. Realitate care, însă, nu mă poate face să nu-i urez, de ziua lui, tot binele din lume; aici și, înainte, în particular. Pentru că, măcar la capitolul ăsta, nu intenționez să mă schimb vreodată...”, a fost mesajul lui Victor Ciutacu pentru Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: Mihai Gâdea, moment special. După 15 ani, Mihaela Andrei: Să nu credeți că e ușor

 

Cum a petrecut Mircea Badea de Revelion 2019. Urarea făcută

 

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27