Ciutacu l-a dat de gol pe Becali. Numele său rămăsese confidențial până acum

Victor Ciutacu, vizibil emoționat, joi seară, a făcut public, în cadrul emisiunii sale de la România TV, numele persoanei care a donat suma de 20.000 de euro pentru a salva viața unui copil.

"Azi e ziua de naștere a acestui copil luptător. Pe-a mea i-am făcut-o eu cadou. Pe-a lui, fiind încă în spital, e mai greu s-o sărbătorească așa cum se cuvine și cum ar merita. Dar există oameni cu suflet mare care sunt alături de el. Unul dintre ei, al cărui nume rămâne confidențial până când (și dacă) va decide el și căruia chiar aș vrea să-i mulțumesc public, i-a dăruit azi 20.000 euro (totalul a depășit 50.000 și mai aștept o tură). Să se facă bine, să fie luptător și să joace fotbal. Pentru început, în tricoul lui Mihăiță Neșu, care-l așteaptă la mine în birou" – așa suna mesajul publicat de Victor Ciutacu în mediul online.

"Cu greu, l-am convins să-i pronunț numele"

Jurnalistul, în cele din urmă, a aflat numele donatorului. "Într-o primă fază, nevoile lui Sebastian au fost de 30.000 de euro pentru prima parte a operațiilor care se desfășoară într-un ritm amețitor și cu costuri uluitoare în Germania. Apelului meu a răspuns primul Gică Popescu, căruia îi mulțumesc public pentru ceea ce face în acest caz. Copilul va ajunge și în Ankara, pe cheltuiala primarului din Ankara, la Spitalul Oncologic din Ankara, și cu implicarea lui Gică Popescu, implicare care va fi și financiară. Al doilea om care s-a implicat se numește Florin Chilian, care va organiza un concert cu toate încasările donate acestui copil. Oameni simpli, oameni avuți au donat.

(...) Se mai întâmplă minuni în lumea asta. A primit 20.000 de euro. O să râdeți: m-am chinuit mult să aflu cine este donatorul. Culmea, este unul dintre donatorii standard, dar care, de data aceasta, nu a vrut să se afle. Am aflat. Cu greu, l-am convins să-i pronunț numele. Mulțumesc mult, domnule George Becali și soției dumneavoastă", a spus Victor Ciutacu, joi seară, la România TV.

"Hai, campionule, la mulți ani! Fă-te bine"

Ulterior, jurnalistul a revenit cu un mesaj pe care l-a publicat în mediul online: "Uneori, din păcate, linia de demarcație dintre viață și moarte e marcată cu bani. Sebastian a primit, astăzi, de ziua lui, 20.000 euro. De la familia lui Gigi Becali; cu care m-am certat vârtos din motive care nu fac obiectul confesiunii mele publice. Care a donat - știu, culmea, fără să se bată cu pumnul în piept - o sumă care ar putea însemna cel mai însemnat cadou pentru sărbătoritul zilei: viața. Și care a încercat din răsputeri ca eu să nu aflu. S-a întâmplat să fiu mai ager decât el. Și-i mulțumesc public pentru gest. Pentru că, dincolo de orgolii, a arătat că e om.

Cât despre Sebastian, el e un învingător. Pentru că, fără să facă nimic în acest sens, m-a scos din hibernare. Hai, campionule, la mulți ani! Fă-te bine, avem un meci de jucat împreună. Ne așteaptă și Gheorghe Popescu și, după aia, ne cântă Florin Chilian".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel