Ciutacu întrevede o unică ieșire pentru Băsescu, după difuzarea înregistrărilor

Victor Ciutacu, jurnalistul România TV, a comentat, pe blog, în legătură cu înregistrările prezentate miercuri seară, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, în care fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, ar apărea vorbind despre bani cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial.

Potrivit jurnalistului Victor Ciutacu, acum, președintele Traian Băsescu dispune de o "singură ieșire".

"După difuzarea înregistrărilor negocierilor pe bani și condamnări, unica ieșire (și aia la granița de jos) pentru Băsescu e să-i ridice DNA mâine pe frate-său", a comentat pe blogul personal Victor Ciutacu.

Citește și Vezi întregistrările cu MIRCEA BĂSESCU și fiul lui BERCEA MONDIAL

"Iar pentru el, cel mai informat om din România, pe care serviciile secrete nu-l puteau sări nici dacă-i erau duşmănoase de la informări cu privire la cârdăşia financiară a familiei sale cu interlopii din Drăgăneşti-Olt, nu există altă cale cu excepţia demisiei. Pentru că i-au pus-o-n braţe exact cu ce l-au salvat de la lovitura de stat din 2012: anticorupţie, stat de drept, justiţie independentă.

P.S. Aştept cu nerăbdare comunicatul Monicăi Macovei, mesajul ambasadei SUA, postarea pe twiter a lu' Viviane Reading şi textul pe blog al lu' Adrian Năstase", a conchis jurnalistul România TV.

Mai multe înregistrări cu discuțiile dintre MIRCEA BĂSESCU, fratele lui TRAIAN BĂSESCU, și FLORIN ANGHEL, fiul lui BERCEA MONDIAL, au fost difuzate, miercuri seară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3.  

Vineri, Florin Anghel a depus, prin avocatul sau, Pavel Abraham, o plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu, în care îl acuză de trafic de influență, înșelăciune și inducerea în eroare a organelor judiciare, în legătură cu dosarul în care fiul lui Bercea Mondial este acuzat de șantaj.

Înregistrările în care fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, ar apărea vorbind despre bani cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, au ajuns, pe 13 iunie, la DNA Constanţa. Ele urmează a fi evaluate de către procurorii anticorupție și, "în raport de concluziile lor să se ia măsuri în consecință", a transmis Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel