Ciutacu, interceptat la Monaco. Chirieac: E o afacere de spionaj

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a dezvăluit, la România TV, joi seară, cum a fost interceptat la Monaco. 

La un restaurant din Monaco, Victor Ciutacu era alături de fiul său și de soția sa. Acolo a fost interceptat, în contextul în care se afla la masă cu două persoane urmărite și interceptate ani la rând. Victor Ciutacu a lansat ironic o ipoteză cu privire la interceptarea sa, scenariul soției sale: ”Erau interceptați Mana și fiul meu”. Analistul politic Bogdan Chirieac a completat că ”este singura ipoteză valabilă, urmărirea unui jurnalist este gravă într-un stat democratic”. 

Problema care se ridică este acoperirea pe care o avea mandatul de interceptare în Monaco, dacă vorbim de spionaj sau dacă interceptarea a fost realizată în normele legale. ”Este o afacere de spionaj. Monaco e independent, dar este independent că vrea și Parisul. Ce să fie, dacă au pus microfoane în Monaco?” a precizat Bogdan Chirieac. 

”Unii trebuie să răspundă, nu penal, dar cu cariera, cu magistratura, cineva trebuie să răspundă pentru lucrurile astea” subliniază analistul politic.

Alături de Victor Ciutacu, la masa din restaurantul din Monaco, mai erau Elan Schwartzenberg și Codruț Marta. 

Nu este prima oară când Victor Ciutacu ajunge să fie interceptat. El a mai fost interceptat în dosarul Alinei Bica, în contextul unei întâlniri cu Elena Udrea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel