Ciutacu îl desființează pe Iohannis: Până zice „Bună ziua, români” trec alegerile

Jurnalistul Victor Ciutacu a făcut, luni, o comparație între cei doi candidați pentru funcția de prezidențiabil al PNL, Klaus Iohannis și Crin Antonescu.

„Crin Antonescu, în cea mai proastă formă a vieții lui, în momentele lui de cădere psihică, cu o mână legată la spate, îl bate pe Iohannis, ca putere de contracandidat, la trei dimineața, sculat din somn - că pe asta o uitasem. Iohannis pare un băiat curățel, cred că are și batistă la piept, în buzunar, dar Iohannis are un discurs de absolvent al școlii ajutătoare, secția logopedie. El până spune 'Bună ziua, români' trec alegerile. El n-are timp să dezbată cu cineva, având în vedere că trebuie să țină dezbaterea ca la domnul Dan de la televiziune, de la șapte seara la patru dimineața, ca să spună Klaus Iohannis cum îl cheamă și din partea cui candidează. Hai să fim serioși!

Vezi și: Victor Ciutacu, către Ion Cristoiu: Îmi cer scuze că nu am murit

Un Crin Antonescu, mobilizat electoral, cu partide în spate - și viitoarea și fostă Alianță D.A., ce fac ei împreună, e un conglomerat puternic - și cu Ponta erodat de guvernare, poate reprezenta un candidat serios. Iohannis era o glumă proastă. Adică, după părerea mea, e cel mai mare bine pe care poți să-l faci PSD-ului, să îl pui pe Iohannis candidat. Dar dacă ei vor să se autodetoneze ca cecenii în gară la Moscova, s-o facă, nu-i împiedică nimeni. Și asta, repet, în ciuda multelor tâmpenii pe care le-a făcut și le face în continuare și Crin Antonescu.

Dar hai să luăm așa, potențialul candidaților, și tot. Modul de adresare, modul de implicare în campanie. Păi ăsta nu poate să doarmă noaptea în altă parte decât în patul lui, la Sibiu. Ce faci? Te duci cu el în campanie la Suceava și îl aduci noaptea să doarmă pe pernuța lui săsească, ca dimineață să îl scoli și să îl duci în partea cealaltă, la Babadag? Și ce, o să strige ăia la Babadag, 'Trăiască Klaus!'? Ce o să strige, pe bune? Dincolo de modul lui de prezentare publică. Hai să fim serioși! E un băiat care are costumul spălat la 'Nufărul' și care are o batistuță în buzunar și atât”, a declarat Victor Ciutacu, la România Tv.

Citește și: Antonescu explică motivele revenirii sale de la Congresul PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel