Ciutacu: E lipsă de umanitate. Pieleanu: Eu nu îl apăr

Luni seară, la emisiunea "Ediția de seară", de la România TV, Victor Ciutacu a făcut noi dezvăluiri privind starea de sănătate a lui Nicușor Constantinescu.

Acesta nu poate fi adus în țară pentru că este bolnav și nu poate să întrerupă tratamentul. Realizatorul TV a spus că, având acordul familiei lui Nicușor Constantinescu, a decis să arate noi acte medicale din dosar.

VEZI ȘI: Banciu face praf un coleg de breaslă: Nu știe nici să își scrie numele

"Am ajuns să arătăm acte din dosarul medical al lui Nicușor Constantinescu, la dorința familiei. Au fost trimise astăzi instanței de judecată, instanță care decide că Nicușor Constantinescu trebuie să fie arestat pentru suspiciuni că și-ar fi falsificat documentația medicală. Mie mi se pare o lipsă de umanitate", a spus Victor Ciutacu.

"Eu îl cunosc de mult timp pe Nicușor Constantinescu. Mi s-a reproșat că îi iau apărarea lui Nicușor Constantinescu. De fapt, eu nu îl apăr. Pentru ce este acuzat omul acesta? A făcut acte de violență? Justiția nu mai paote aștepta? Nu a omorât pe nimeni. Dacă se face vinovat de acte de corupție, după ce își face tratamentul, îl aducem în țară nu pe zeci de mii de euro cât ar costa acum transportul, ci ca pe un om normal", a spus Marius Pieleanu la "Ediția de seară", de la România TV.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de DNA, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel