Ciutacu, dezlănţuit: Vă decimez bucată cu bucată, viermilor!

Mihai Ciobanu / 25 iul 2018 / 23:04 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a lansat un atac extrem de dur la adresa celor care i-au transmis mesaje "de bine" atunci când a început şirul dezvăluirilor despre metodele de lucru ale statului paralel.

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a dezlănţuit la finalul emisiunii de miercuri seara, de la România TV, în cadrul căreia s-a discutat despre abuzurile făcute de procurorii DNA, despre modul în care oamenii erau hărţuiţi şi hăituiţi în numele luptei anticorupţie. Victor Ciutacu a lansat un atac dur la adresa celor care i-au transmis mesaje "de bine" atunci când a început şirul dezvăluirilor despre metodele de lucru ale statului paralel, mesaj pe care vi-l redăm în cele ce urmează:

„După toate 'felicitările' pe care mi le-am luat pentru că i-am demascat pe odioşii ăştia ştiţi ce o să fac? O să continui, de al dracu’ şi de inimos şi vă decimez bucată cu bucată, viermilor! Să vă ia şi pe voi statul de drept cum i-aţi luat şi voi pe ceilalţi. Să vedeţi cum e să ajungeţi în arest la Câmpina şi să vă pună ăia apă în pernă, cum e să fie frig în dubă, cum e să-ţi fie dor să vorbeşti cu copilul la telefon şi, în general, să vedeţi cam cât de frumoasă e lupta anticorupţie. Pentru că toţi sunteţi corupţi, bandiţilor!”

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25