Ciutacu, despre Nicușor Constantinescu: Nu-l putea trimite în judecată fără să mă pomenească?

Numele jurnalistului Victor Ciutacu este invocat de fostul președinte al Consiliului Județean Constanța într-o discuție cu un ziarist, potrivit interceptărilor citate în rechizitoriul prin care Nicușor Constantinescu a fost trimis joi în judecată de DNA.  "Nu-l putea trimite în judecată pe Nicușor Constantinescu fără să mă pomenească în dosar", a reacționat Ciutacu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, le comanda jurnaliștilor de la cotidianul "Telegraf" din Constanța și de la televiziunea TV Neptun și chiar îi amenința să desfășoare ample campanii de presă împotriva procurorilor DNA, potrivit Agerpres.

Cotidianul "Telegraf" și TV Neptun aparțin lui Gabriel Strutinsky, bun prieten și partener de afaceri cu Nicușor Constantinescu, cele două entități de presă beneficiind de importante sume de bani de la bugetul Consiliului Județean Constanța.

Pe de altă parte, în cadrul unei convorbiri telefonice cu un jurnalist, Nicușor Constantinescu invocă și numele lui Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu: Presa se va desființa. O să pună lacătele și pe tv

"Aud ca nu-l putea trimite in judecata pe Nicusor Constantinescu fara sa ma pomeneasca in dosar.  Oh, dar ce surpriza, Ciutacu vorbeste la telefon cu subiectii emisiunilor lui! Si le mai cere si acte!


Altfel, recunosc smerit, am vorbit cu el si pe whatsapp, si, culmea nerusinarii, in roaming, pe banii mei, la New York, unde nu-l cauta nimeni in afara de mine. Si, blasfemie, am si facut un interviu cu el. Pe care l-au si dat ai mei pe post...


P.S. In caz ca-i nevoie, marturisesc sub juramant ca am prieteni condamnati pe care-i vizitez uneori. Nicusor, caruia nu i-am zis niciodata dom' Constantinescu, ci pe nume, nu se numara printre ei", scrie Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel