Ciutacu, despre ministrul Pintea: Jos pălăria!

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu are un alt motiv să fie mândru după ce un copil, pentru care s-a implicat într-o strângere de fonduri, a fost operat cu succes de cancer și a beneficiat și de cel mai bun tratament în Germania.

Sebastian Duţă, un copil de 12 ani bolnav de cancer, a reușit să strângă cu ajutorul realizatorului TV, Victor Ciutacu și cântărețului Florin Chilian, suma de 50.000 de euro necesari pentru operația și tratamentul cumplitei boli în Germania. O parte importantă din bani, 20.000 de euro a fost donată de George Becali de ziua lui Sebastian.

Victor Ciutacu a postat o fotografie alături de Sebastian Duță și părinții acestuia în care laudă și implicarea Ministrului Sănătății, Sorina Pintea. "Prin generozitatea voastra, Sebastian s-a operat de cancer. Iar, prin gestul administrativ responsabil si curajos al unui demnitar, statul roman a realizat ca tratamentele in strainatate pentru bolile grave nu pot avea regimul legal al achizitiilor publice de odorizante si toner. Sanatate multa, copile, jos palaria, doamna ministru!", a scris Ciutacu pe Facebook. 

(w670) Victor Ciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel