EXCLUSIV  Achitări justiție. Ciutacu, dezvăluiri din culisele România TV

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a dezvăluit, la Interviurile DCNews, care este impactul știrilor despre justiție asupra telespectatorilor. Jurnalistul susține că ultimul val de achitări a fost "unt pe pâine" din punct de vedere al audienței. 

Victor Ciutacu a declarat că știrile despre justiție și abuzuri au adus, în ultimele luni, audiențe fluctuante, însă odată cu noile achitări, de la vârful politicii și din lumea justiției, s-a produs o creștere susținută a numărului de telespectatori interesați. "E sinusoidal și la audiențe. Sunt perioade în care merg foarte bine, perioade în care zici, gata, s-a acrit lumea și după aia iar vine o perioadă în care face audiență. Acum o lună eram cam descumpănit și ziceam că trebuie să schimb iar abordarea pentru că nu prea mai făceau (n.r. audiență știrile pe tema justiției), dar acum a început și s-a întețit iar nebunia asta cu ultimele chestii și mai ales că de vreo lună au fost achitările astea în serie. Deci a început lumea să se uite iar la dezvăluiri despre abuzurile ăstora odată cu valul de achitări. Au fost, tată, unt pe pâine!" a declarat Victor Ciutacu.

Au contat și numele achitaților

Ciutacu susține că greutatea evenimentelor generatoare de audiență  a fost dată și de numele celor achitați. "A fost, într-o perioadă foarte scurtă, Ponta, fost prim-ministru, Toni Greblă, judecător de Curte Constituțională arestat cu struții, patru judecători de la Înalta Curte în frunte cu madam Bîrsan al cărei bărbat era judecătorul nostru la CEDO, Tăriceanu. Adică nu s-au mai achitat, că zici, bă președintele Consiliului Județean pe dreapta. Diniță, șeful poliției circulație. Diniță era și este personaj. (...) Diniță este în primul rând un inginer care a intrat în poliție, nu un milițian care a făcut școala la bătrânețe. Diniță, dacă stai de vorbă cu el, are o gândire inginerească, bun...contaminată și de chestiile milițienești. Și Petrică Tobă era subinginer, nu a apucat să ajungă chiar inginer", a mai spus jurnalistul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel