Ciutacu: "Crin a arătat iar a lider politic". Cum argumentează

Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, joi, pe blogul personal, că președintele PNL, Crin Antonescu, a arătat iar a lider politic.

"Dincolo de țâfna și arțagul din ce în ce mai vizibile, Crin Antonescu a fost bun azi. Într-un discurs public fluent și ferm ca odinioară, omul s-a poziționat politic ca adevăratul luptător anti Băsescu de pe scena politică", a scris jurnalistul.

Victor Ciutacu și-a bazat afirmația pe următoarele argumente:

"- A cerut apăsat, detaliind corect motivele, demisia lui Traian Băsescu, într-un moment când riscă să piardă susținerea electoratului taliban antibăsist.

- A mai șters câte ceva, în percepția publică, din efectul amabilităților exagerate, care-l vizează, ale lui Traian Băsescu

- A anunțat că acceptă constituirea comisiei de anchetă și i-a dat un mare șahprietenului și partenerului de luptă Victor Ponta, propunând ca socru-său Ilie Sârbu, suspectat de o relație pe sub masă cu Traian Băsescu, să fie președinte.

- A continuat, în perspectiva tot mai palpabilă a ruperii USL și a candidaturii sale la Președinție fără sprijinul PSD, să se distanțeze de Victor Ponta.

- I-a luat de data asta fața, mediatic, lui Victor Ponta, ieșind în prim plan fix înainte ca premierul să anunțe că l-a deposedat, faptic, pe Traian Băsescu, în favoarea Ambasadei SUA, de uzufructul piscinei din Vila Dante". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel