Ciutacu, ”coleg” cu Turcescu: Nu cred că e un virus transmisibil

Ciutacu
Ciutacu

DC News l-a întrebat pe Victor Ciutacu dacă ar avea probleme să lucreze la același post de televiziune cu Robert Turcescu. Ciutacu ne-a răspuns că a aflat din presă că s-au purtat negocieri cu realizatorul B1 Tv, care ar putea veni la România Tv. ”Nu prea am ce comenta. Dacă, totuși, vreți un răspuns, o să vă scriu unul”, a declarat Ciutacu. Iată ce comentariu ne-a trimis:

”Nu mă interesează viața și opera lui Turcescu. Ultimele informații relevante despre el, care-mi vin în cap la un efort sumar, sunt că l-a facut Oprea colonel fără să-l anunțe și el s-a lăsat la cerere de haina verde înainte de pensie, că l-a bătut Ouatu la Eurovision și că se plângea că Ponta face presiuni să-i scoată emisiunea de pe postul lui Băsescu. Zău dacă am vreo străbatere. De când am plecat de la Jurnalul Național, cu excepția emisiunii mele, n-am nici o atribuție editorială sau managerială. Și nici n-am de gând, pe termen mediu, să fac rost de vreuna. Motiv pentru care, ca să-l parafrazez pe Tudor Octavian, mi s-ar părea ridicol să am a comenta pe banii altuia.

Am fost eu coleg de trust, în viața asta păcătoasă, cu niște adevărate vedete media ca Bianca și Cruduța și nu m-am intimidat, nu mă intimidează nici perspectiva ipoteticei vecinătăți cu deja fostul colonel. Presupunând prin absurd că ni se va întâmpla să respirăm același aer al Casei Scânteii, ce-o să se petreacă? Se ia? Nu cred, totuși, că-i vreun virus transmisibil”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel