Ciutacu: CEC, atitudine capitalistă pentru un singur om din țară

Victor Ciutacu a subliniat, pe blogul personal, că CEC Bank are o "atitudine perfect capitalistă, dar pentru un singur om din țara asta". Jurnalistul a precizat că scandalul generat de legea amnistiei și de amendamentele la Codul Penal a izbucnit fix în ziua în care s-a aflat că Ioana Băsescu este singura persoană din acest an care a luat un credit de peste limita de 700.000 de euro. 

Victor-Ciutacu

"Acum două săptămâni am anunțat, în direct, fără să-mi iau siguranța lui se pare, că, în 2013, CEC a acordat unei singure persoane fizice, Ioana Băsescu, un credit agricol care a depășit limita de 700.000 euro. Astăzi, în fața comisiei parlamentare de anchetă, Radu Ghețea a confirmat. Da, știu, ne-a zis vocația de jurist a lu’ nenea Adrian Vasilescu și ne-a confirmat colegul de concedii și de pescuit al lui Radu Ghețea, Nicolae Cinteză, că totul e legal și CEC nu a încălcat propriul statut sau normele BNR. Și a subliniat chiar Radu Ghețea, în timpul audierilor, că, pe praful ăsta, e normal ca banca să umble după un asemenea client valoros și să-i personalizeze împrumutul, de teamă să nu-l piardă. O atitudine perfect capitalistă, dar pentru un singur om din țara asta!", a scris Victor Ciutacu.

Cum a fost acoperit SINGURUL împrumut peste limită de la CEC

El a adăugat ulterior că "Din cauza unor neghiobi, care n-au priceput nimic din acțiunea-fulger soldată cu suspendarea din 2012, ziua în care știrea ar fi trebuit să fie ca IOANA BĂSESCU A LUAT SINGURUL CREDIT PENTRU AGRICULTURĂ DE LA CEC DE PESTE LIMITA DE 700.000 EURO este ziua în care știrea e că parlamentarii au vrut să se scoată de la pârnaie, pe ei și pe pungașii de mâna a treia. Bravo, nătărailor, ce n-a putut face propaganda portocalie securistică v-a ieșit vouă: ați înviat cadavrul politic Traian Băsescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel