Ciutacu: Băi leprelor, v-ați hrănit la sânul ei generos

După ce Elena Udrea a fost adusă de anchetatori, joi, la DNA, Victor Ciutacu a transmis un mesaj vehement despre jurnaliștii care "s-au hrănit de la sânul ei generos".

CITEȘTE ȘI: Victor Ciutacu, invitație pentru Elena Udrea: "Abia aștept să ne spui!"

"Au luat-o pe Nuți. Din oraș, cu mandat, să fie circul maxim. N-o să-i mai comentez, acum și aici, viața și opera infracțională. Am scris și am vorbit (încă o fac) pentru două vieți. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mâncat de la ea și acum salută victoria luptei împotriva corupției fluturând steagul dreptății supreme.

Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se parea că vă produceți salariile pupând-o în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu'. Din corupție, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul iPhone-ul. Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor.

Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanții de pe stradă. Iar voi participați la insurecția armată. Ați trecut de partea poporului, gunoaielor", a scris Victor Ciutacu pe blog. Citiți mai mult aici ->> Ciutacu.ro.

În plus, miercuri seară, jurnalistul a invitat-o pe președinta PMP în emisiunea "Ediția de seară", ce-o realizează la România TV. După ce aceasta a fost dusă la DNA, Victor Ciutacu a zis: "Eu te-am invitat politicos, fără mascați, la emisiune, să bârfim și noi, ca fetele, corupția asta generalizată. N-ai vrut...".


VEZI ȘI: Pătraru, despre Ponta: TERMINAȚI CU DEZINFORMAREA!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel