Ciutacu: Aș prefera niște răspunsuri fără înflorituri sau false amabilități. Sunt băiat mare, știu și pot să duc / Olguța Vasilescu: Dacă nu erai tu și încă vreo doi... eram și acum legată...

Victor Ciutacu, RomâniaTV
Victor Ciutacu, RomâniaTV

Victor Ciutacu a făcut un exercițiu de sinceritate.

Le-a cerut prietenilor săi de pe Facebook să spună cum este să lucreze cu el. Mai precis, s-a adresat celor care au colaborat cu el - de la invitați, la colegi.

„Mă știți că mă iubesc mult. Dar, dincolo de admirația mea pentru mine, idolul meu fiind eu însumi, vreau să încerc aici, în lumea ipocrită a social media, un exercițiu de sinceritate.

Concret, mă adresez celor care, din 1993 încoace, de când m-am apucat de muncit cu acte, au lucrat cu mine, direct (ziar/tv/APAPS sau Economie) sau în calitate de invitați, subiecte, părți ale unor materiale de presă, subordonați, colegi, colaboratori. Pe care-i întreb direct cum se lucrează cu mine. Sunt mulți în listă.

Aș prefera niște răspunsuri fără înflorituri sau false amabilități. Sunt băiat mare, știu și pot să duc”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook care a adăugat că nu candidează la nimic.

Printre oamenii care au răspuns provocării se numără și Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

„Eu ce să zic? Că dacă nu erai tu și încă vreo doi... eram și acum legată... Ca să nu mai spun că erai mai informat ca mine de ce apare în rechizitoriul meu și mi l-ai și dat. Om de cuvânt, glumeț și bolnav să faci rating... Până și ultima e o calitate, doar că nu pentru noi cei care nimerim în emisiune și ne iei la descusut”, i-a scris Lia Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel