Ciutacu, analiză tăioasă despre Cioloș: Eu nu scriu pentru proști

Victor Ciutacu a făcut o analiză a guvernului spunând că Dacian Cioloș este singurul pe care îl mai prinde paltonul la Palatul Victoria, în ritmul în care se schimbă miniștrii.

"Da, Cioloș vrea să rămână în politică. Pentru că asta face, politică. Numai proștii își pot închipui că poți fi premier apolitic. Dar eu nu scriu pentru proști. Așa că trec mai departe. Specialistu' Julien, român verde și bugetar de vocație, ale cărui merite le cântă toată propaganda, dar ale cărui rezultate concrete în (orice fel de) administrație nu le poate nominaliza nimeni, își dorește să rămână premier. Funcție în care a fost plantat din postura șomerului de lux. Pentru că, asta-i cruda realitate, Dacian Cioloș era, în momentul nominalizării sale, un soi de Țiți Dumitriu. Doar că pe Gigi Becali al lui îl cheamă Klaus Iohannis.

Din lotul pe care l-a trimis la Parlament, când cu învestirea, doi a pierdut pe traseu. Manechinul de la Sănătate a căzut sub impresia puternică a nevăstuicii pe care și-o asorta la slipul sauvage, decrepita Guseth s-a făcut de baftă în Parlament și s-a evaporat în crucea nopții. De-atunci, din specialiștii pe care și i-a promovat în echipă, a mai pierdut pe drum, în 8 (opt) luni de zile, nu mai puțin de 8 (opt); dintr-un total de 23, adică peste o treime. În ritmul ăsta, are toate șansele să rămână singurul din Executiv pe care-l prinde paltonul la Palatul Victoria. Fiindcă el are treabă. Și și-o face conștiincios, fie că o arde ecologist dezinteresat pe Balta Văcărești, fie că deschide larg piețele pentru cine trebuie; de preferință francezi, dar nu numai", a scris Victor Ciutacu pe blogul său. Citiți mai multe în sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel