Ciutacu, analiză cruntă după alegeri. Băsescu, înfrânt. Macovei, egală cu Diaconescu. Furia, arma lui Iohannis

Realizatorul de televiziune Victor Ciutacu a analizat rezultatul alegerilor prezidențiale 2014, din primul tur, pe blogul său.  

Monica Macovei, egalitate cu Dan Diaconescu

"Revoluția politică de Net a oamenilor cu adevărat informați se fâsaie încet și trist, ca sexul la priveghi. Zeița anticorupție are mai multe like-uri decât voturi. A bătut-o până și hulita de serviciu, cu un bărbat în pârnaie și unu-n frapieră. Să vorbești despre noul pol care să reformeze clasa politica din România când tu ai luat voturi cât Domnu' Dan e de un ridicol grotesc. Sigur, călătoria continuă, e un semnal pentru clasa politică, lumea vrea altceva, bla-bla...", a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe blogul său, despre Monica Macovei. 

Traian Băsescu, izolat, înfrânt și evitat

Cât despre PMP, Victor Ciutacu scrie: "Construcția politică a lui Băsescu sfârsește lamentabil. Marele Jucator își termină mandatele înfrânt, izolat, evitat și ironizat de toata lumea. Marea știre pe care a produs-o ieri e că nu-l lasă nevasta. A dat în stânga și-n dreapta să rămâna el miezul. Rezultatele se văd azi. Orice ai mai avea în sertar, nu poti conduce o țară doar cu procurorii și cu securiștii. Te vând și aia când se strânge funia la păr".

Diaspora, amenințare pentru scorul PSD

Jurnalistul Victor Ciutacu subliniază că diaspora rămâne o problemă pentru PSD, argumentând că "circurile de aseară ar putea să coste în turul doi. Iohannis poate beneficia de furia celor rămâași pe afară, dar nu e candidat. Să întorci zece procente diferență, chiar dacă Ponta negociaza cu spatele la zid, trebuie să cam fii Băsescu. Sau să furi barbar. Tristu' ăsta n-a fost în stare nici să-i convinga pe toți liberalii și pedeliștii să pună ștampila pe el". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel