Ciutacu: Abuz de justiție. Proces cu Mardare din Ploiești

Victor Ciutacu spune că s-a saturat de "abuzul de justiție" în contextul în care a fost dat în judecată în această săptămână de afaceristul George Stanciu, zis "Mardare", iar mai multe persoane îl amenință de asemenea cu procese, printre care fosta noră a lui Virgil Măgureanu. 

Jurnalistul România TV spune că este exasperat de aceste amenințări, existând inclusiv o citare la Consiliul Național de Combatere a Discriminării din partea unor romi. 

Iată mesajull lui Victor Ciutacu:

"Băi, fraților, eu așa m-am săturat de abuzul ăsta de justiție (sau de substitute), că în curând o să încep să fac plângeri penale pentru hărțuiala asta cronofagă și stresantă. Numai în ultima săptămână, dacă-mi aduc aminte, m-a dat în judecată unul zis Mardare de la Ploiești (pentru ce au zis ALȚII despre el într-o emisie în care a intervenit și el), mă amenință cu instanța Alina (fostă) Măgureanu (pentru ce a zis în emisie ALTUL despre ceea ce ar fi bârfit și mai ALTUL la adresa ei) și am aflat că-s citat la CNCD pentru că aș fi discriminat țigăncile care dau cu pruncii în jandarmi susținând pe post că sunt...țigănci. Ca să nu uit, era să mă dea în judecată și șefa CSM, judecătoarea Mariana Ghena, ați ghicit, pentru ceea ce a afirmat ALTUL (Gigi Becali) în emisia mea despre ea. Până la urmă, femeia pare a avea capul pe umeri și înțeleg că și-a reprimat tentația...
La mulți ani libertărții de exprimare (a altora)!" a scris Victor Ciutacu pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel