Ciutacu a RĂBUFNIT la adresa lui Falcă: Sunteţi un politruc cinic! Nu crapă inima în dumneavoastră?/ Nu strigaţi la mine!

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a explodat în direct la România TV la adresa lui Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL.

Victor Ciutacu a răbufnit după ce - urmare a prezentării unui caz revoltător dintr-un cămin de bătrâni în care au fost înregistrate cazuri de coronavirus, iar autorităţile nu au intervenit pentru preluarea cazurilor  - Gheorghe Falcă a afirmat că, înainte ca DSP să intervină acolo, conducera unităţii ar trebui să aplice "procedurile". 

"Am o rugăminte, statul înseamnă şi doamna (n.r. - conducătoarea unităţii respective). Până vin cei de la DSP, să aplice procedurile. Înseamnă că nu ştim ce înseamnă proceduri", a afirmat Gheorghe Falcă.

"Ce proceduri să le aplice? Să-i împuşte?", a răbufnit Victor Ciutacu.

"Vă rog frumos, nu strigaţi la mine. Nu mă confundaţi cu nu ştiu cine", i-a răspuns Gheorghe Falcă jurnalistului. 

"Dumneavoastră mă confundaţi, domnu' Falcă. Nu mă luaţi pe mine că privaţii au proceduri când nesimţiţii ăia iau bani de la stat şi nu fac nimic. 20 de oameni sunt acolo pentru care nu se găsesc locuri în spitale! (...) Bătrânii ăia nu au altceva de făcut decât să moară, domnule Falcă! (...) La DSP care e procedura domnule Falcă?", a întrebat Ciutacu.

"Întrebaţi la DSP", răspunde Falcă. 

"Sunteţi cinic! Sunteţi un politruc cinic în seara asta! Oamenii ăia sunt bătrâni. Nu crapă inima în dumneavoastră? Aveţi părinţi! Vă bateţi joc pe banii publici de oamenii ăştia! Am părinţi pensionari, domnu' Falcă. Ar putea să fie în situaţia aia şi ai mei şi ai dumneavoastră! Nu vă bateţi joc de noi!", i-a transmis Victor Ciutacu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel