Ciutacu îl desfiinţează pe Orban: Vă UREZ condoleanţe dumneavoastră şi acoliţilor dumneavoastră!

Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist
Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist

"Vă UREZ condoleanţe dumneavoastră şi acoliţilor dumneavoastră", scrie Victor Ciutacu, trimitere la gafa făcută de către Ludovic Orban, cel care a declarat că "le urează condoleanţe familiilor care au avut decese în familie".

"Ați ajuns să ascundeți morți, bă! Și să urați condoleanțe. Sunteți cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceaușescu încoace. V-ați ridicat cinic pe morții de la Colectiv, vă scufundați patetic cu morții de Coronavirus agățați de gât.

Nici acum nu pricepeți ce vi se întâmplă. Se prăbușește o lume în jurul vostru, iar voi furați ca apucații la importurile de medicamente, de materiale sanitare și de protecție. O să fiți îngropați cu toată ciordeala în jurul vostru, aliniată ordonat pe ștergare cu briliante, ca faraonii odinioară.

Cu toate șpăgile pe care le vărsați în presă și-n influencereala voastră securistică, nimeni și nimic nu vă mai oprește din drumul către mormânt. Sunteți mai tembeli decât violoniștii de pe Titanic. Da' măcar artiștii ăia au fost naiv-eroici, nu ticăloși...", a scris Victor Ciutacu pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel