”Ciuma teribilă din China”. Donald Trump: 99% dintre cazuri sunt total inofensive

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele SUA, Donald Trump, insistă că strategia de combatere a COVID-19 se ”mișcă bine”. 

Într-un discurs susţinut la Casa Albă cu ocazia Zilei Independenţei Americii, preşedintele american a insistat că strategia sa de a combate COVID-19 se ”mişcă bine” şi că 99% dintre cazuri sunt ”total inofensive”, conform Mediafax. 

În discursul său, preşedintele a numit virusul ”ciumă teribilă din China” şi a avertizat că Beijingul ”trebuie să fie tras la răspundere” pentru răspândirea sa în întreaga lume.

Donald Trump a declarat că SUA a testat până acum aproape 40 de milioane de oameni să că în acest fel ”arătăm că 99% dintre cazuri sunt total inofensive”. ”Rezultate pe care nicio altă ţară nu le poate arăta, deoarece nici o ţară nu are testele pe care le avem noi, nici din punct de vedere al numerelor şi nici al calităţii”, a declarat Trump.

El a mai spus că SUA produc halate, măşti şi echipamente chirurgicale, care erau ”făcute aproape exclusiv pe ţări străine, în special China, de unde provine, în mod ironic, acest virus şi altele”.

"Secretomania Chinei şi înşelăciunile sale au permis ca virusul să se răspândească în întreaga lume - 189 de ţări", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel