EXCLUSIV  Ciudățenia în faza cu polițistul și porcul de Crăciun este alta decât știrea în sine

Foto: Matthias Zomer - Pexels
Foto: Matthias Zomer - Pexels

Val Vâlcu a comentat ştirea potrivit căreia un poliţist i-ar fi cerut superiorului său ierarhic un porc de Crăciun.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat ştirea potrivit căreia un poliţist, victimă a unei farse făcute de către colegi, i-ar fi transmis şefului său o cerere prin care solicită să primească un porc de Crăciun în greutate de 160 kg, care i s-ar cuveni având în vedere vechimea sa în muncă.

"Dacă ai oameni atât de proşti să creadă chestia asta, n-ai cum să faci o anchetă, o îngropi cât de repede poţi. Ştirea pare trasă de păr, dar admiţând că e reală, arată nu numai prostia agentului respectiv dar şi a poliţiei, a şefului de acolo. Când se întâmplă chestii din astea, nu ai interes să expui public, o laşi aşa, că omul nu a furat, nu a dat în cap nimănui, a cerut şi el o tâmpenie... Nu mai contează cine şi-a bătut joc de respectivul poliţist, dar tu, care îl ai pe el în subordine, cum l-ai selectat, ce spune asta despre instituţia ta?", a comentat Val Vâlcu.

Un polițist din Giurgiu a cerut șefilor un porc de 160 de kg pentru Crăciun, după o farsă a colegilor

Un polițist de la Poliția Rutieră Giurgiu a cerut șefilor să i se „repartizeze”, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un porc de 160 de kilograme. Totul a pornit de la o glumă făcută între colegi.

Conducerea Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu a primit, împreună cu mapa zilnică, și un document care a creat agitație. Un agent de poliție a cerut șefilor, pentru Crăciun, un porc a cărui greutate este calculată proporțional cu vechimea sa. Pentru că el lucrează de patru ani la Serviciul Rutier Giurgiu, a solicitat un porc de 160 de kilograme. 

Surse citate de Giurgiu News spun că documentul s-a dovedit a fi urmarea unei glume făcute între colegi. 

Încă nu este clar cum a ajuns respectivul document în mapa cu cele pe care șefii din IPJ ar trebui să le semneze zilnic. 

Totuși, aceleași surse precizează că în trecut au existat rapoarte reale în acest sens, dar că nu au ajuns spre avizare la superiori. Acestea erau realizate de Paști și se cereau miei, nu porci.

În documentul ajuns în spațiul public se arată: "Am onoarea să expun următoarele: Vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun conform Ordonanței nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de patru ani la Serviciul Rutier Giurgiu, aș dori să aibe greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel