Ciucu: Cer public liderilor coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR să evalueze corect situația Bucureștiului și să nu devenim victime

Foto: Facebook Ciprian Ciucu
Foto: Facebook Ciprian Ciucu

Ciucu, primarul PNL de la Sectorul 6, se declară revoltat de  decizie luată de coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR care afectează serios bugetele sectoarelor Capitalei. 

"Pentru că forțele politice din Parlamentul din decembrie 2020 nu au pus Bucureștiul și Sectoarele in Legea Finanțelor Publice iar legea Bugetului a intrat abia in martie in Parlament, atât Primăria Generală cât și primăriile de sector vor pierde cel putin 500 de milioane de lei. Primăria Sectorului 6 va pierde între 70 si 100 de milioane de lei (echivalentul bugetului de investiții pe anul trecut).

Toate primăriile de Sector pierd sume uriașe. Am purtat discuții in ultima perioadă, am explicat situația, am avut încredere. Suntem în ceasul al 12-lea, doar un amendament care să permită recuperarea sumelor pierdute de la începutul anului mai poate salva situația.

De aceea încă nu am plătit bursele pe anul trecut. Este vorba despre salubritate, despre seviciile publice, despre tot ce poate ține un oraș în picioare. Cer public liderilor coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR să evalueze corect situația Bucureștiului și să nu devenim victimele colaterale ale deciziei din decembrie pe care eu, sincer, nu am înțeles-o.

Altfel, știți, eu nu fac declarații politice, mă ocup doar de administrație. Doar că acum reprezint interesele oamenilor care si-au pus încrederea în mine", transmite Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel