City manager-ul Constanței spune că Primăria e în pragul prăbușirii! Claudiu Palaz: Într-o clipă de sinceritate, recunoaște proasta gestionare a orașului

Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Felicia Ovanesian, city manager-ul Constanței, spune că primăria orașului este în pragul prăbușirii.

Într-un interviu pentru Replica Online, Felicia Ovanesian, city-managerul orașului Constanța, a recunoscut că primăria se află într-o situație delicată:

„Este dezastru. În opinia mea, am funcționat în virtutea inerției, iar primăria este în pragul prăbușirii. Este foarte îngrijorător, vin toate peste noi. Termia, CET-ul, spitalele și așa mai departe. Este foarte, foarte grav, dincolo de orice îndoială. Eu nu că mă plâng, nu mă plâng de nimic, dar vreau să relev în ce hal este orașul. Nu mă așteptam să fie atât de rău. (...)

Eu spun astăzi și o să rămână valabil o lungă perioadă de timp. Nu am capacitatea de a conduce o primărie, este dincolo de orice îndoială. Dacă eu nu am capacitatea de a conduce o primărie, mă întreb cum a fost primar Făgădău“, a precizat Felicia Ovanesian.

În același timp, Claudiu Palaz, consilier județean PMP, a comentat declarațiile city manager-ului.

“Primăria Constanța se prăbușește precum Caritas. Azi am aflat adevarul despre administrația Chițac chiar de la City Manager, doamna Ovanesian. Au adus primăria în pragul prăbușirii! Într-o clipă de sinceritate, city managerul recunoaște proasta gestionare a orașului de către liberalul Chițac de la primăria Constanța! Afirmațiile doamnei dovedesc cât de slab este PNL în alegerea oamenilor politici constănțeni”, a spus Claudiu Palaz.

Amintim că, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța a avut loc un incendiu în care și-au pierdut viața mai multe persoane.

Incendiu ATI. Pacientă, detaliu sfâșietor: Trăgeau de noi pe scări! Haide, mamă! A venit asistenta că miroase a ceva încins, m-a bufnit râsul, noi nu aveam miros

Amintim că un incendiu puternic a izbucnit, recent, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la secția ATI COVID. Au fost activate Planul Roșu și Planul Alb de intervenție, iar, în urma incendiului, șapte persoane au murit. 

Tragedia de la Constanța a îngrozit din nou întreaga țară și asta pentru că spitalul de acolo este al treilea spital din ultimul an al cărui secție ATI COVID ia foc și în care au murit mai mulți oameni.

Pacienții, care au văzut întreaga operațiune de salvare, au trecut prin adevărat coșmar. 

"A venit doamna asistentă și a zis că miroase a ceva încins. Punea mâna pe încărcătoare, m-a bufnit râsul și i-am zis că noi nu avem miros", a declarat Violeta Drezaliu, o pacientă internată la etajul doi al spitalului, împreună cu fiul ei de 3 ani, pentru Observator.

"Când a deschis ușa, de pe coridor a venit un fum negru. Și atunci am alergat cu copilul pe scări, eu, care puteam. Erau câțiva oameni care nu puteau să meargă pe picioare, restul erau ajutați, în pampers, dezbrăcați... Păi au luat pe toată lumea din saloane, trăgeau de noi pe scări. Eu eram cu mama mea, că dacă nu avea aer, am tras-o așa, săraca, după mine: haide, mamă, haide, mamă! Dar ăia care erau în aparatele alea, gândiți-vă", a completat femeia, care s-a întors luni la spital să-și recupereze bunurile abandonate în ziua incendiului (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel