Cîțu trimite controlul la Voiculescu. Mircea Badea: Sunt fan! Să se aleagă praful și pulberea. De ce? Țara asta merită

Mircea Badea
Mircea Badea

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că nu există un conflict între el și Florin Cîțu, după ce premierul a anunțat că a trimis Corpul de control la MS pentru a face verificări cu privire la existența avizelor necesare publicării unei raportări defalcate a datelor referitoare la pandemie. Mircea Badea a comentat declarațiile lui Dan Barna cu privire la acest subiect.

„E una dintre cele mai stranii situații pe care am întâlnit-o. Am avut o discuție cu premierul, care mi-a spus că o autoritate a statului s-a sesizat privind datele publicate de Vlad Voiculescu”, a spus Dan Barna, luni seară, dezvăluind că premierul i-a mai spus: „Dom`ne, sunt oamenii supărați”. „Premierul m-a sunat spunându-mi că publicarea acelor date nu e în regulă, respectiv tabelul cu secțiile de vaccinări, numărul de vaccinuri și categoria de persoane care a beneficiat”, a mai spus vicepremierul la TVR 1, în emisiunea „România9”.

Cum a comentat Mircea Badea

„Totuși, Dan Barna, pe lângă faptul că e co-președinte la USR-PLUS, este și vicepremier. Adică domnul Cîțu e premier, domnul Barna e vicepremier, domnul Vlad Voiculescu e ministru în Guvern. Nu ai cum mai tare de atât!”, a zis Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3. 

„Deci, premierul l-a sunat pe vicepremier și i-a zis că ce a publicat Voiculescu - eu sincer nici n-am văzut ce a publicat, nu prea m-a interesat -, dar ce a publicat nu e regulă, să devină niște date publice, ne spune domnul Cîțu, pe care știți că îl susțin... Textul este superb! Tabelul cu secțiile de vaccinări să fie public nu e în regulă?! Cum?! Ok... Numărul de vaccinuri... Ok... Și categoria de persoane care a beneficiat... Nici asta nu e în regulă să știm?! Le află, nu știu, rușii?! Ok...”, a continuat Mircea Badea.

„Totuși, câtă treabă au oamenii ăștia. (...) Vă dați seama corpul de control al premierului să se ducă la MS peste Vlad Voiculescu... nu ai cum mai tare de atât! (...) Eu râd, glumesc, susțin, dar atât de mult mi-am dorit să vină exact oamenii aceștia, nu numai formațiunile, nu, exact acești oameni să vină la conducere, atât de mult mi-am dorit, încât, când îi văd că se încaieră atât de rău, atât de repede... Sigur că e distractiv, dar zic: nu vă certați așa de rău. De ce? Pentru că am tot interesul să continue treaba asta, sunt fan. (...)  Sunt fan, vreau să se aleagă praful și pulberea. De ce? Țara asta merită. Da, de trei ori da. Praful și pulberea. Susțin!”, a conchis Mircea Badea. 

 

VEZI ȘI: Restricții în România. Rareș Bogdan: Să nu mai acuzați fără să vă informați. Din păcate...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel