Cîțu, mesaj de 24 ianuarie: Liberalismul, singura soluție de a dezvolta România

Cîțu, mesaj de 24 ianuarie: Liberalismul, singura soluție de a dezvolta România / Foto: Facebook Partidul Național Liberal
Cîțu, mesaj de 24 ianuarie: Liberalismul, singura soluție de a dezvolta România / Foto: Facebook Partidul Național Liberal

Președintele PNL și al Senatului, Florin Cîțu, a transmis un mesaj cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române - 24 ianuarie.

'24 ianuarie reprezintă mai mult decât Unirea Principatelor Române. Alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al ambelor principate este dovada clară că avem nevoie de unitate pentru a scrie istorie. Dragi români, mesajul meu pentru voi e simplu: singura soluție pentru a dezvolta România, pentru a continua ceea ce au început înaintașii noștri, rămâne LIBERALISMUL. La mulți ani!', a scris Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Unirea Moldovei cu Țara Românească nu a fost în 1859. Când s-a întemeiat, oficial, națiunea română

 

Citește și: Cîțu, avertisment privind o criză de proporții. Liderul PNL, îngrijorat de evoluția inflației și a dobânzilor

Președintele PNL Florin Cîțu a atras atenția, în cadrul conferinței de presă de la Alba, asupra faptului că îl îngrijorează "evoluția unor indicatori economici: inflație, dobânzi." "Dacă vrem să evităm o criză de proporții, trebuie să fim mai ambițioși în ceea ce privește deficitul.", a subliniat el. 

În cadrul conferinței de presă susținută la sediul PNL Alba, liderul liberalilor, Florin Cîțu, a declarat că "mă îngrijorează evoluția unor indicatori economici: inflație, dobânzi."

"De obicei, vedem o creștere a inflației și a dobânzilor înaintea unui crize economice și depinde doar de măsurile pe care le vom lua, ca să nu avem o criză economică. Soluții o să găsim și avem, trebuie să ne punem la masă și să le căutăm, dacă noi am reușit să găsim soluții atunci când economia a fost închisă două luni de zile, nu există o altă provocare mai mare. Să poți să scoți economia dintr-o astfel de criză cu măsuri, o să le găsim și acum. Doar trebuie să accepți că există o problemă și apoi să venim cu soluția.", a explicat Florin Cîțu. 

Președintele PNL a precizat că "România a avut anul trecut, în 2021, cea mai mare creștere din Uniunea Europeană și a redus deficitul bugetar de la 10% în 2020, spre 7%." "Acum, eu vă spun, când am plecat de la guvernare, deficitul bugetar era de 4%, după 11 luni am avut deficit bugetar de 4%. Dacă rămânem la guvernare, în ultima lună, nu cred că deficitul era mai mare de 5%, sper că nu s-a dus spre 7%, asta însemna că în ultima lună să avem un deficit de 3 procente, să crească într-o singură lună.", a adăugat Cîțu. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel