Cîţu: Asta voia coaliţia socialistă. Tâmpenie populistă! Am eliminat-o eu!

Guvern Cîțu
Guvern Cîțu

Florin Cîţu a lansat un nou atac la adresa PSD, în discursul pe care l-a susţinut, joi, la evenimentul ”Performerii anului 2020” organizat de Bursa de Valori București.

"Eu am făcut o promisiune anul trecut, iar mulţi au spus că sunt promisiuni de campanie: în Guvern am aprobat proiectul de lege care s-a dus în Parlament pentru a elimina acea tâmpenie populistă, adoptată anul trecut de Parlamentul socialist, de coaliţia parlamentară socialistă, prin care companiile de stat nu puteau să mai acceseze capital, pe piaţa de capital sau nu mai aveau acces la investitori. De fapt asta încercau să facă. 

Am eliminat acest lucru pentru că avem nevoie de a reforma companiile de stat, avem nevoie de investitori străini, avem nevoie de investiţii. Nu putem să susţinem de la buget acest efort de reformă şi avem nevoie şi de tehnologia şi know-how-ul străin. Aşa că acel proiect de lege este în Parlamentul României şi vom face exact ceea ce am spus: vom atrage investitori străini ca împreună să reformăm economia", a declarat premierul Florin Cîţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel