EXCLUSIV  Cîţu, propus premier. Zamfir a luat foc: România dată pe mâna lui va fi într-un proces de prăbuşire IREMEDIABIL!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Daniel Zamfir (PSD) reacţionează dur la informaţia potrivit căreia propunerea PNL pentru funcţia de premier este Florin Cîţu.

"E incredibil în ce situaţie PNL şi preşedintele Iohannis - dacă, într-un final, îl nominalizează - poate să pună România. Dincolo de activitatea extrem de controversată a lui Cîţu - discutăm aici de datoriile uriaşe pe care le-a făcut fără să dea în vreun fel socoteală, de faptul că a sfidat timp de un an de zile Parlamentul României nedorind să participe la audieri la solicitarea comisiilor de specialitate - domnul Cîţu are şi probleme de integritate. Să nu uităm că domnul Cîţu este ministrul de Finanţe care are bani în offshore. Să nu uităm că domnul Cîţu, în calitate de ministru de Finanţe, a desfiinţat direcţia juridică a ministerului tocmai ca să protejeze dosarul familiei sale.

Ori să vii cu această persoană acum, să îl pui să conducă destinele ţării, mie mi se pare cel puţin revoltător. Şi nu mă interesează aici că e o sinucidere a PNL-ului, ci că România dată pe mâna lui Cîţu va fi într-un proces de prăbuşire iremediabil", a declarat, în exclusivitate pentru DC News, senatorul Daniel Zamfir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel