Cirque du Soleil, amendă de peste 25.000 de dolari. Vezi motivul

Cirque du Soleil trebuie să plătească o amendă de peste 25.000 de dolari, în urma morţii acrobatei Sarah Guyard-Guillot, care avea 31 de ani. Dansatoarea-acrobat a căzut în luna iunie, în timpul unui spectacol la Hotelul MGM din Las Vegas, de la o înălţime de 28 de metri, după ce i s-a desprins cablul de siguranţă.

Potrivit bbc.co.uk, ancheta demarată după acest incident nefericit a stabilit că Sarah Guyard-Guillota a căzut în urma ascensiunii prea rapide şi a murit din cauza faptului că nu a fost antrenată suficient în privinţa folosirii echipamentului, iar Cirque du Soleil nu a îndeplinit toate standardele de siguranță, scrie Mediafax.

Administraţia pentru sănătate şi siguranţa la locul de muncă din Nevada (OSHA), care a citat Cirque du Soleil pentru şase capete de acuzare, a amendat compania cu peste 25.000 de dolari. OSHA a citat și MGM Grand pentru trei capete de acuzare pe care a amendat-o cu 7.000 de dolari.

Accidentul dansatoarei-acrobate a avut loc, în iunie, în timpul scenei finale a show-ului "Kà", ce include momente de acrobaţie, arte marţiale şi spectacol de marionete, sub privirile îngrozite ale spectatorilor prezenți la Hotelul MGM din Las Vegas.

Sarah Guyard-Guillot a devenit prima victima din istoria de 29 de ani a companiei de entertainment, ale cărei spectacole, ce au fost văzute de peste 100 de milioane de persoane, generează venituri anuale de peste 810 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel