Circulație perturbată la metrou, după ce un tren s-a stricat

Un tren de la Metrorex s-a stricat joi dimineață. Traficul a fost perturbat.

Un tren s-a stricat joi dimineață pe una dintre liniile stației de metrou Eroilor 1 din București și a perturbat circulația pe mai multe magistrale.

Reprezentanții companiei Metrorex anunță că joi, în intervalul 09:55 – 10:26, circulația trenurilor de metrou pe magistralele 1 și 3 s-a desfășurat cu dificultate din cauza apariției unei defecțiuni la un tren în stația Eroilor 1. Trenul care s-a stricat se afla pe linia 2.

Călătorii au fost informați cu privire la situația creată prin intermediul instalațiilor de sonorizare. În urma acestui incident, siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment, au precizat cei de la Metrorex.

Defecțiune la metrou. Probleme pe magistrala 1

Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 s-a desfășurat duninică, în intervalul 10:20 - 11:11, cu dificultate, din cauza apariției unei defecțiuni tehnice în calea de rulare, pe distanță Ștefan cel Mare - Obor, anunță Metrorex.

Pentru continuarea și fluidizarea călătoriilor, circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Dristor 2 - Piață Iancului, pe linia 1 și Piață Iancului -Piață Victoriei 2, linia 2.

Călătorii au fost informați despre modificarea circulației trenurilor prin instalațiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor și peroanelor stațiilor de metrou.

A doua problemă majoră într-o săptămână

Trenurile de metrou au cerculat cu dificultate pe Magistrala 4, luni, 2 august, după-amiază, din cauza unei probleme tehnice, informează Metrorex.

Începând cu ora 15.25, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfășoară cu dificultate din cauza apariției unei defecțiuni la un tren în stația de metrou Parc Bazilescu, linia 2.

„Pentru continuarea și fluidizarea călătoriilor, circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Jiului și Străulești, pe linia 1. Călătorii au fost informați despre modificarea circulației trenurilor prin instalațiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor și peroanelor stațiilor de metrou”, anunță sursa citată.

Metrorex afirmă că siguranța publicului călător nu a fost pusă în pericol (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel