Circulaţie oprită. Trei tronsoane de drumuri naționale, afectate

Descriere foto:

Circulaţia este oprită pe trei tronsoane de drumuri naţionale, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă.

Potrivit sursei citate, circulaţia este oprită în judeţul Covasna pe DN11B, în zona localităţii Cătruşa; în judeţul Suceava - DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava; în judeţul Vrancea pe DN2L, în localitatea Soveja.

Totodată circulaţia este îngreunată în judeţul Bacău pe DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova; în judeţul Neamţ - DN15B, în localitatea Petru Vodă; în judeţul Prahova - DN1A, în zona localităţii Bărcăneşti.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii braşovene Budila, după ce podul feroviar din zonă a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă însă numai trenuri private, informează Infotrafic.

Sursa citată mai anunţă că, pentru a permite desfăşurarea unei competiţii automobilistice, vineri, în intervalul orar 14,00 - 18,00, circulaţia rutieră va fi oprită pe tronsonul kilometric 3 - 33 al DN 13B, între localităţile Praid şi Joseni din judeţul Harghita.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22