Circulaţie oprită pe podul Calafat - Vidin

Mihai Ciobanu / 04 iul 2018 / 07:27 Salveaza PDF Comentarii
pod calafat
Descriere foto: pod calafat

Circulaţia pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă, miercuri, între orele 09.00-11.00, pe ambele sensuri.

Circulaţia pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă, miercuri, între orele 09.00-11.00, pe ambele sensuri, pentru toate tipurile de autovehicule, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF). 

Potrivit sursei citate, măsura de întrerupere a circulaţiei a fost luată de către societatea comună româno-bulgară "Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria", care se ocupă de administrarea podului Calafat - Vidin şi care va efectua lucrări de întreţinere şi reparaţie. 

"Autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului", precizează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. 

Poliţia de Frontieră recomandă tranzitarea celorlalte puncte de frontieră deschise traficului internaţional de la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei "Trafic Online" disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care indică o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp, timpii de aşteptare fiind actualizaţi în timp real, ceea ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute. 


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26