PANICĂ la metrou sâmbătă dimineaţa. Călători EVACUAŢI

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate sâmbătă dimineaţa pe Magistrala 1, ca urmare a unei defecţiuni tehnice apărute la un tren de tip IVA la staţia Piaţa Unirii 1, informează Metrorex.

Potrivit reprezentanţilor companiei, circulaţia nu este întreruptă fiind reorganizată pe secţiuni, pe firul 1 de mers. "Călătorii sunt informaţi despre reorganizarea circulaţiei prin instalaţiile de sonorizare de la nivelul peroanelor şi staţiilor", spune Metrorex, transmite Agerpres.

Călătorii s-au panicat în momentul în care de sub trenul în care se aflau a început să iasă fum. Ținând cont de faptul că toți purtau mască, respirația a fost mult îngreunată din cauza fumului înecăcios, spune un călător. Oamenii au fost evacuați de angajații Metrorex care au aplicat planul de urgență pentru astfel de evenimente.

La finele lunii trecute, Metrorex SA, operatorul reţelei de metrou din Bucureşti, a informat că trenurile de tip IVA, cele mai vechi metrouri aflate în circulaţie în prezent, vor fi înlocuite parţial în 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel