Circulaţie îngreunată din cauza ceţii. Vezi care sunt drumurile cu probleme

ceata
ceata

Circulaţia este întreunată, miercuri dimineaţă, pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Constanţa, Ialomiţa, Neamţ, Vrancea, Brăila şi Prahova, precum şi pe cele două autostrăzi, din cauza ceţii, pe unele porţiuni de drum vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri, a anunţat Centrul Infotrafic.

În judeţul Constanţa, pe DN22C Cernavodă - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanţa şi DN39 Constanţa - Mangalia ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri. De asemenea, pe majoritatea drumurilor din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, partea carosabilă fiind acoperită cu un strat subţire de zăpadă sau gheaţă, peste care s-a împrăştiat material antiderapant, au precizat reprezentanţii Centrului Infotrafic.

În judeţul Ialomiţa, pe drumurile naţionale 2, 2A şi 1D, în zona Urziceni, vizibilitatea este redusă sub 100 de metri, iar pe unele porţiuni de drum şi sub 50.

În judeţul Brăila, pe DN21(E584) Brăila - Bărăganu şi DN2B Brăila - Buzău vizibilitate este sub 50 de metri.

În judeţul Neamţ, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri pe DN2 Secuieni - Săbăoani şi DN15D Roman - Vaslui.

În judeţul Vrancea, pe DN2 - centura municipiului Focşani vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri.

În zona de câmpie a judeţului Prahova, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri pe DN1 Potigrafu - Băicoi şi pe DN1D Albeşti - Paleologu - Urziceni.

De asemenea, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 11 şi 64, vizibilitatea este sub 100 de metri, iar pe autostrada A2, pe tronsonul Lehliu - Cernavodă sunt "pâlcuri de ceaţă", vizibilitatea fiind redusă sub 100 de metri.

Meteorologii au anunţat că, miercuri, va fi ceaţă, asociată cu chiciură, local, în sudul şi estul ţării şi pe arii mai restrânse în rest, informează Mediafax

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de ceaţă şi cele de întâlnire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel