EXCLUSIV  Circulație în condiții de iarnă pe DN1, Valea Prahovei. Infotrafic: Nu se poate circula cu 60 km/h

Foto: DRDP Brașov
Foto: DRDP Brașov

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe Drumul Național 1, Valea Prahovei, din cauza ninsorilor abundente. Carosabilul a fost rapid acoperit de zăpadă, iar circulația a fost afectată. 

Mai mulți cititori DC News ne-au semnalat faptul că la un moment dat, în jurul orei 20:00, traficul a fost chiar oprit pentru scurt timp la Azuga din cauză că mașinile derapau. 

Reprezentanții Centrului Infotrafic au declarat pentru DC News că la această oră (21:30), se circulă în continuare în condiții de iarnă pe Valea Prahovei. 

”Se acționează pentru deszăpezire. Carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată între Azuga și Predeal. De asemenea, ceva mai multă zăpadă este între Râșnov și Fundata, pe drumul către Pârâul Rece. Nu se poate circula cu 60 km/h. Viteza trebuie adaptată la condițiile de drum”, a precizat Centrul Infotrafic pentru DC News.

”Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteza adaptată condițiilor de drum și să nu se aventureze în deplasare dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă!”, a mai precizat Centrul Infotrafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel