Circulație feroviară oprită temporar în stația Mihăești. Trei trenuri, blocate în gări - UPDATE

Trei trenuri de călători sunt blocate în gări după ce traficul feroviar a fost blocat în stația Mihăești. 

UPDATE: Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că circulația feroviară a fost reluată în stația CF Mihăești, la ora 15.50.

Trenurile de călători IR 1691 (București Nord - Timișoara), IR 1692 (Timișoara – București Nord), IR 1824 (Simeria - București Nord), R 9003 Craiova – București și R 9003 București - Craiova care au staționat temporar în gările Măldăieni, Radomirești, Drăgănești Olt, Fărcașele și Roșiori Nord vor ajunge cu întârziere la destinație

Vă reamintim faptul că, traficul feroviar a fost oprit la intrare în stația CF Mihăești (linia CF Roșiori Nord - Caracal), până la ora 15.50, din cauza unui deranjament tehnic la macazul care asigura trecerea de pe firul I, pe firul II.

- Știrea inițială - 

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră, la intrare în stația CF Mihăești (linia CF Roșiori Nord - Caracal), din cauza unui deranjament tehnic la macazul care asigura trecerea de pe firul I, pe firul II.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Craiova este prezent la fața locului pentru evaluarea situației și luarea măsurilor necesare în vederea reluării circulației feroviare în scurt timp.

Trenuri blocate în gări 

Până la redeschiderea traficului, trenurile de călători IR 1961 (București Nord - Timișoara), IR 1692 (Timișoara – București Nord) și IR 1824 (Simeria – București Nord) staționează temporar în gările Măldăieni, Radomirești și Drăgănești Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel