Circulaţia în zona Palatului Cotroceni, restricţionată - UPDATE 2: Sindicaliştii au plecat acasă

trafic rutier
trafic rutier

Circulaţia rutieră pe străzile din jurul Palarului Cotroceni a fost restricţionată, forţele de ordine montând garduri de fier pentru a asigura o zonă de securitate, în aşteptarea Circulaţia autovehiculelor dinspre bulevardul Iuliu Maniu şi dinspre Răzoare a fost restricţionat, şoferii fiind nevoiţi să caute rute ocolitoare. Circulaţia rutieră este grav afectată şi în zona Calea Plevnei, Podul Izvor, Piaţa Eroilor şi în celelalte puncte prin care trece coloana de manifestanţi.

Câteva mii de sindicalişti, printre care sute de poliţişti şi angajaţi ai penitenciarelor, afiliaţi la confederaţia Cartel Alfa, au pornit în marş către Palatul Cotroceni, după ce au protestat aproximativ două ore în Piaţa Victoriei.

UPDATE: Sindicaliştii, primiţi de un consilier prezidenţial

Cei aproximativ 6000 de sindicalişti care au plecat din Piaţa Victoriei au ajuns la palatul Cotroceni. Administraţia prezidenţială a anunţat că o delegaţie a sindicaliştilor a fost primită de consilierul de stat Gabriel Pişcociu, pentru a-şi prezenta revendicările.

UPDATE 2: Mitingul 'de la Palatul Cotroceni s-a încheiat fără incidente

Mitingul neautorizat de la Palatul Cotroceni s-a încheiat fără incidente, ultimii protestatari plecând spre autocare, nemulţumiţi că liderii sindicali le-au propus să încheie manifestaţia şi să revină în 7 octombrie, la mitingul de Ziua Internaţională a Muncii Decente. Potrivit Mediafax, după apelul liderilor "Cartel Alfa", care i-au îndemnat să încheie protestul şi să se retragă, o mare parte dintre manifestanţi au ales să plece, însă câteva sute au rămas în continuare în Piaţa Leu, pentru a cere lămuriri reprezentanţilor sindicali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel