Circulație București, Gabriela Firea: Se circulă în condiții de iarnă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că în București se circulă în condiții de iarnă și se acționează fără întrerupere pentru a evita blocajele. Firea spune că decizia de închidere a școlilor s-a dovedit una înțeleaptă. 

"Liniile RATB sunt funcţionale. Avem 770 de autobuze, 250 de tramvaie. Am suplimentat parcul RATB cu 30% pentru a face faţă. La 11.00 specialiştii spun că ninsoarea se va mai potoli, dar va ninge până la prânz.

Bucureștiul nu e blocat. Se poate circula cu RATB-ul. Dacă nu trebuie să ajungă urgent oriunde să renunţe la calătorie măcar până la prânz, pentru că atunci se va putea interveni mai eficient, nu doar pe bulevarde, ci și pe secundare. În sectorul 5 a fost o situație mai dificilă. Acoperișul fostei fabrici de bere s-a prăbuşit. Am luat măsuri. S-a împrejmuit zona, s-a oprit circulaţia - am avut două linii deviate. Nu e pericol”, a spus Gabriela Firea, la Digi 24. 

"Soluţia închiderii şcolilor a fost una înteleaptă, chiar dacă au fost nemulţumiri. Sunt peste 250 de mii de elevi. Vă imaginaţi ce ar fi însemnat deplasarea”, a mai spus Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel