"Circ" la CNA. Mădălin Ionescu: Este o premieră

Consiliul Național al Audiovizualului a avut pe ordinea de zi mai multe ediții ale emisiunii Wowbiz care au atras 150 de sesizări din partea telespectatorilor. Forul nu a vizionat emisiunile în cauză, acceptând să-i audieze mai întâi pe Mădălin Ionescu, dar și pe Leo de la Strehaia.

Subiectul care a atras numeroase controverse în rândul telespectatorilor a fost triunghiul amoros mamă – fiică – Leo de la Strehaia. Nimeni nu a mai apucat să dezbată la CNA această problemă pentru că Leo de la Strehaia a acaparat discuția cu povestea vieții lui. Înainte ca acesta să spună prin ce-a trecut de-a lungul vieții, Mădălin Ionescu a spus: "E o premieră. V-am adus unul dintre invitații care au surprins România. Că o fi o poveste de proastă calitate sau de bună calitate rămâne de discutat, dar asta e viața lui și să vă explice de ce."

Povestea lui Leo de la Strehaia

El le-a povestit membrilor CNA că s-a căsătorit la vârsta de 13 ani. 

"Am insistat și eu ca să vin să vă explic așa subiectul în câteva cuvinte. Pentru că eu sunt țigan și nu-mi e rușine să spun treaba asta. Am fost însurat de la 13 ani. Când am crescut și eu mai mare am încercat să-mi fac viața. Romii și familia mea nu au înțeles că demult pe timpuri era treaba cu familiile să fie bogate, să nu... din cauza a avere. Din cauza asta se căsătoreau copiii la 13 ani.

Când am făcut 18 ani am început să văd viața altfel, am vrut să-mi găsesc femeia care mi-o doresc eu și tot am încercat. În schimb familia mea nu a fost de acord, ei tot susțin să mă împart cu fosta mea soție", a povestit acesta.

Ce a spus Mădălin Ionescu

Cum era de așteptat, și Mădălin Ionescu a avut un punct de vedere asupra acestui subiect.

"Am văzut că există un număr de sesizări. Personal nu mă impresionează foarte tare ceea ce am citit acolo. Cu siguranță nu o să spun că unele sesizări par instrumentate și nici că altele sunt cel puțin stranii, cum e cazul doamnei care spunea că fetița ei la 11 ani se uită la Wowbiz. Nici n-aș vrea să menționez și să subliniez că pe parcursul celor două luni s-au uitat 12 milioane de români cel puțin o dată la această emisiune. Dacă am face un calcul, numărul sesizărilor reprezintă 0,00000001 la sută față de numărul celor care s-au uitat", a ținut să sublinieze Mădălin Ionescu, scrie Pagina de Media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel